آیا ویروس کرونا باعث خروج برندهای مُد از چین می شود؟آیا ویروس کرونا باعث خروج برندهای مُد از چین می شود؟آیا ویروس کرونا باعث خروج برندهای مُد از چین می شود؟آیا ویروس کرونا باعث خروج برندهای مُد از چین می شود؟
  • Contact
  • Blog [Persian]
  • Books
  • Awards
  • Films
  • Designs
  • About
  • Home

آیا ویروس کرونا باعث خروج برندهای مُد از چین می شود؟

۲۱ اسفند, ۱۳۹۸

۲۳ فوریه «جورجیو آرمانی» تصمیم گرفت نمایش هفته مد میلان را در یک سالن خالی از تماشگر برگزار کند. شب قبل از این نمایش، شیوع ویروس کرونا و مبتلا شدن صدها نفر در ایتالیا تأیید شده بود. به همین دلیل خانه مد، نمایش زنده ویدیویی را به حضور واقعی تماشاگر در سالن ترجیح داد و در پایان این مراسم هم آقای «آرمانی» در مقابل صندلی های خالی تعظیم کرد!

کرونا به سرعت در حال گسترش است و اقتصاددانان نگران تأثیر منفی آن بر اقتصاد جهان هستند. با لغو رویدادهای سالانه در اروپا و آسیا، شاهد تأثیر آنی آن در صنایع مد و طراحی نیز هستیم. علاوه بر نمایش های مد، Salone del Mobile و MIDO، بزرگترین نمایشگاه مبلمان و عینک نیز به تعویق افتاده‌اند. همچنین هفته مد شانگهای و کنگره جهانی موبایل مستقر در بارسلونا نیز لغو شده است.

تمام اینها در حالیست که این رویدادها مخاطبان گسترده ای دارند و به مشتریان این امکان را می دهد که آخرین محصولات را از نزدیک ببینند. در حال حاضر چین که منبع اصلی ویروس کروناست، بیش از یک سوم کل پوشاک و منسوجات جهان را تولید می کند. اگرچه طی چند سال گذشته اندکی ازسهم بازار آن کم شده ولی اغلب برندهای های معتبر محصولات خود را در چین تولید می کنند. در این روزها مهمترین مشکل برندها تعطیلی اغلب کارخانه هاست و هنوز مشخص نیست که تولیدات گسترده از چه زمانی شروع می شود.

از آنجایی که حمل و نقل عمومی متوقف شده و دولت تمام کارخانه ها و کارگران را تحت بازرسی و آزمایش سراسری قرار داده، اغلب کارگران برای بازگشت به محل کار خود با مشکلات زیادی مواجه شده اند. این یعنی تمام برندهایی که تولیداتشان در چین است تا چند ماه آینده با مشکل اساسی در تولید و ارائه محصولات روبرو خواهند شد. این وضعیت برای شرکت هایی که با خرده فروش ها کار می کنند بسیار پر دردسر است. چون همگی متعهد شده اند تا تاریخ مشخصی محصولات را تحویل فروشنده ها دهند.

سوال مهم این است که آیا برندها به دلیل شدت این بحران باید تولیداتشان را از چین خارج کنند؟
البته که این کار منطقی نیست. پیدا کردن کارخانه ای که محصولات قابل قبول و با کیفیت مورد نظر را تولید کند مدت زمان زیادی به خود اختصاص می دهد. از طرفی هم انتقال تولید به بخش دیگری از آسیا یا اروپا به زمان بیشتری نیاز دارد و هیچ اطمینانی به تحویل سریع و به موقع سفارشات نیست. از همین رو استراتژی بلند مدت برای تولید محصولات باید در چند کشور مختلف باشد و نه فقط یک منطقه خاص. شکی نیست وقتی تمام تخم مرغ ها را در یک سبد بچینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.
 

 

Share

مطالب مرتبط

۲۳ فروردین, ۱۴۰۱

راه‌‌ و‌ رسم نفوذ به ذهن و قلب مخاطب
درباره‌ی مستند Call Me Blood


ادامه مطلب
۶ شهریور, ۱۴۰۰

داستان جسیکا لانگ
درباره‌ی فیلم تبلیغاتی تویوتا


ادامه مطلب

جستجو

آخرین مطالب

  • راه‌‌ و‌ رسم نفوذ به ذهن و قلب مخاطب
    ۲۳ فروردین, ۱۴۰۱
  • داستان جسیکا لانگ
    ۶ شهریور, ۱۴۰۰
  • دیزاین یا طراحی؟
    ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۰
  • برد بزرگ BMW با «فرار کوچک»
    ۱۰ مهر, ۱۳۹۹
  • زیبایی واقعی به سبک «داو»
    ۲۸ شهریور, ۱۳۹۹

برچسب ها

+18 BMW d dove toyota unilever VanMoof اثر وارونه ای بازاریابی برند برندسازی بی ام و تبلیغات تبلیغات احساسی تبلیغات داستانگو تبلیغات عطر تویوتا تیزر جسیکا لانگ داستان داستانگویی داستان گویی در تبلیغات داستان‌های ما داو دیزاین دیزاین گرافیک دیوید فینچر رسانه روز جهانی دیزاین سانسور طراحی فست فود فیلم تبلیغاتی فیلم مستند فیلم کوتاه محیط زیست مدیریت رسانه مستندسازی مستندسازی برای برندسازی پاراالمپیک کرونا کمپین تبلیغاتی کودکان گوگل یونیلیور
.Copyright 2022 Houman Einollahi. All rights reserved©